top of page

Lisa Östergren

Sång, klockspel och melodika

Lisa Östergren är soloartist, musiker och kompositör. Sedan 2001 har Lisa arbetat som bandledare och producent för musikföreställningen Familjen Svängsson. Arbetet med att stärka barnkulturen i Sverige har även lett till ytterligare en barnproduktion; Lisa och  Josefine, som startades 2009 tillsammans med musikern Josefine Lindstrand. Liksom Familjen Svängsson har denna grupp rönt stora framgångar runt om i Sverige. Lisa har arbetat som körvokalist åt artister såsom Carola, Liza Minelli och Cher m.fl och gjort ett flertal duettkonserter med Sven-Bertil Taube. Våren 2013 gav Lisa ut en skiva med sin grupp Lisa Östergren Trio. Lisa är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm samt vid Rytmisk Musikkonservatorie i Köpenhamn. Mellan 2015-2020 var Lisa med i gruppen The Real Group. Jobbar sedan 2021 på Ingesunds musikhögskola.

Lisa.jpg

Andreas Landegren

Piano, sång

Andreas Landegren har arbetat professionellt som pianist, kapellmästare och arrangör sedan 2000. Han har arbetat som kapellmästare för SVT:s barnprogram Combo samt Carolas Jul i Betlehem 2005.

2008 komponerade Andreas 4 satser för symfoniorkester och saxofonsolist till fotosymfonin Human reflection med Johan Stengård som uruppfördes i Milwaukee. Andreas har producerat ett flertal skivor, den senaste är Anna-Lotta Larssons, Saknad. I november 2011 släppte Andreas sin första

soloskiva, Science Of Imagination, som innehåller tio spår komponerade

och arrangerade av Andreas. Sedan 2010 har han vart kapellmästare på Lotta på Liseberg (TV4). Spelar sedan några år tillbaka med och är kapellmästare för Måns Zelmerlöw.  Andreas är utbildad musiker på Kungliga musikhögskolan i Stockholm.

Andreas.jpg

Josef Kallerdal

Kontrabas, sång 

Josef Kallerdahl, född och uppvuxen i Göteborg, bosatt och verksam i Stockholm sedan 2006. Frilansar som kontra- och elbasist på heltid sedan 2001 efter studier på musikhögskolan i Göteborg. Med grupper som MUSICMUSICMUSIC, New Tide Orquesta, Lina Nyberg Band och Nils Berg Cinemascope har han besökt jazzklubbar och festivaler i t ex London, Paris, Berlin, Aten, New York, Montreal, Bangkok, Tokyo, Shanghai, Johannesburg, Sidney, Moskva och Mexico City. Josef klev in som karaktären Farsan Svängson under 2012 och är därmed den nyaste familjemedlemmen. Att Lisa och Adde numera har både farsa och pappa kommenteras sällan av barnen och lämnas oförklarat i föreställningen. Familjen Svängson är helt enkelt en alldeles vanlig extraordinär familj!

Josef.jpg

Isak Andersson

Trummor, sång

Isak Andersson är född och uppvuxen i Umeå men bor sedan 1997 i Stockholm. Utbildad på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Spelar just nu med Süperstar Orkestar, Maria Kvist Quartet  och Jakob Norgren Jazz Orchestra. Har turnerat med the Visitors i Usa, England, Tyskland, Holland och Ryssland. Isak har spelat med gruppen Subfive i Japan och Tyskland. Isak har också spelat med flertalet artister/band som tex David Lindgren, Sven-Bertil Taube, Linus Wahlgren, Jakob Stadell, Svante Thuresson, Pernilla Andersson, E-type, Hadaraina och Socatekovah. Spelade på SVT-produktionen Combo i tre säsonger. Han har även spelat på musikalen Chicago på stadsteatern i Stockholm och Bullets over Broadway på Göta Lejon. 2019 var han med i husbandet på svt-produktionen Alla för en. 

Isak.jpg
bottom of page