top of page


Familjen Svängsson är en populär och efterfrågad musikföreställning för barn som rönt stora framgångar i både Sverige och Finland sedan starten 2001.

 

Välkomna in i Familjen Svängssons jazzmysiga musikaffär!

Farsan Svängsson står i kassan och spelar på sin kontrabas. Pappa Börje sköter lagret, fast spelar hellre på sina trummor. Storebror Adde ansvarar för keyboardavdelningen men sitter helst bakom den stora svarta flygeln. Lillasyrran Lisa chefar och charmar kunderna och sjunger så det svänger i hela butiken. Följ med Familjen Svängsson på ett musikaliskt äventyr!

 

Vi är stolta över att kunna presentera en musikföreställning med helt 

egenkomponerad musik. Texterna är lekfulla, humoristiska, allvarliga, kloka, direkta och lättillgängliga för barnen. Konserterna vänder sig till barn mellan 3-8 år, men är även populär som familjeföreställning.

 

Vi utlovar akustisk musik med hög kvalité som gör sitt avstamp i jazzen! Med vår konsert vill vi inspirera och även locka fram lusten att skapa själva hos barnen. Lekfullheten genomsyrar våra konserter och vår förhoppning är att publiken, ung som gammal, ska gå ifrån vår konsert med ett leende på läpparna

Svängsson 6 liten.jpg
bottom of page